logo
امروز : یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۷
[ شناسه خبر : ۴۳۲۴۷ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
مدیرکل تعاون کار و رفاه زنجان مطرح کرد:

زنجان رکورددار نرخ مشارکت اقتصادی در کشور

زنجان-رکورددار-نرخ-مشارکت-اقتصادی-در-کشور-
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: نرخ مشارکت اقتصادی استان زنجان در پاییز امسال به 51/6 درصد رسیده است و این آمار نسبت به پاییز سال گذشته رشد چشمگیری را تجربه کرده است.

طیب جعفری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه نرخ مشارکت اقتصادی استان زنجان در پاییز امسال به 51/6 درصد رسیده است، اظهار کرد: این آمار نسبت به پاییز سال گذشته، که این نرخ 49/8 درصد بود، رشد چشمگیری را تجربه کرده است.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه این آمار نشان‌دهنده افزایش مشارکت مردم این استان در بازار کار و رشد فرصت‌های شغلی است، گفت: در مقایسه با نرخ مشارکت اقتصادی در کل کشور، که معادل 41/2 درصد گزارش شده، استان زنجان با فاصله قابل‌توجهی بالاتر از میانگین کشوری قرار دارد.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان زنجان عنوان کرد: این اختلاف نشان می‌دهد که بازار کار استان زنجان پویایی بالایی دارد و توانسته است بستری مناسب برای جذب نیروی کار ایجاد کند. 

وی با اشاره به اینکه یکی از شاخص‌های مهم اقتصادی که در تحلیل این موضوع اهمیت ویژه‌ای دارد، نسبت اشتغال است، افزود: این شاخص بیانگر تعداد شاغلان نسبت به کل جمعیت افراد در سن کار (15 سال و بالاتر) است. در این زمینه، استان زنجان موفق شده با رقم 48/1 درصد رتبه نخست کشور را به خود اختصاص دهد.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان زنجان بیان کرد: این رقم در حالی ثبت شده است که نسبت اشتغال در پاییز سال گذشته برای زنجان 46/3 درصد بود. رشد قابل‌توجه این شاخص در سال جاری بیانگر افزایش فرصت‌های شغلی و کاهش نرخ بیکاری در استان است.

جعفری تأکید کرد: در مقایسه با آمار کل کشور، که نسبت اشتغال آن 38/2 درصد گزارش شده، زنجان عملکرد بسیار بهتری داشته و توانسته از لحاظ توسعه بازار کار به یکی از پیشروترین استان‌های کشور تبدیل شود.

وی ادامه داد: تحلیل این آمار نشان می‌دهد که سیاست‌ها و برنامه‌های اجرا شده در استان در مسیر درستی قرار داشته و توانسته‌اند تأثیر مثبتی بر افزایش نرخ مشارکت اقتصادی و اشتغال‌زایی بگذارند. توجه به ایجاد زیرساخت‌های مناسب، توسعه صنایع و حمایت از کسب‌وکارهای کوچک و متوسط احتمالاً از عوامل کلیدی این موفقیت هستند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان زنجان بیان کرد: این روند صعودی همچنین بیانگر ظرفیت‌های قابل‌توجه استان زنجان در زمینه جذب سرمایه‌گذاری و نیروی انسانی است که می‌تواند الگویی برای سایر استان‌ها باشد.

جعفری اضافه کرد: در مجموع، افزایش نرخ مشارکت اقتصادی و اشتغال در استان زنجان نشان‌دهنده یک وضعیت اقتصادی پویا و متعادل است که از عوامل مؤثر بر بهبود کیفیت زندگی و کاهش نرخ بیکاری به شمار می‌رود. اگر این روند با برنامه‌ریزی‌های دقیق ادامه پیدا کند، می‌توان انتظار داشت که زنجان همچنان جایگاه خود را به‌عنوان یکی از استان‌های پیشرو در حوزه اقتصادی حفظ کند و به‌عنوان یک نمونه موفق در کشور معرفی شود.

انتهای خبر/

نظرات
[ نام : Behi ] [ ۰۷:۵۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹ ]
مطمئنید آمار درسته ،طبق معمول زنجان بازم جزو اولین ها شده ولی نمیدونم چرا جزو عقب مونده ترین شهرهاست
فرم ارسال نظر